Multi-Mam Balm - Multi-Mam DK


Produktbeskrivelse


Multi-Mam Balm er et unikt produkt der forebygger og behandler revnede og sårfyldte brystvorter før og under amning. Balmen er plantebaseret med nogle udvalgte olier som hjælper huden med at gendanne det beskyttende hudfedt som suttes bort ved amning.


Download indsæt

Kundespørgsmål


Skal Multi-Mam Balm fjernes før amning?
Nej, Multi-Mam Balm har en neutral smag og er helt ufarlig at sluge. Det er anbefalet at bruge den lige efter amningen. Hvis du bruger den inden kan det være sværere for din baby at få fat i brystet.

Hvor tit skal jeg bruge Multi-Mam Balm?
Så ofte du ønsker det. Det er anbefalet at bruge den lige efter amningen. Hvis du bruger den inden kan det være sværere for din baby at få fat i brystet.

Hvad er forskellen mellem Multi-Mam Balm og lanolin?
Multi-Mam Balm er plantebaseret og består af nogle vegetabilske olier. Multi-Mam Balm er et alternativ til lanolin som er baseret på fåreuld.

Jeg lider af revnede og sårfyldte brystvorter. Hvad kan jeg gøre?
Den bedste løsning er at bruge Multi-Mam Kompresser først for at behandle de revner og sår du har fået. Dernæst kan du pleje dine brystvorter med Multi-Mam Balm for at forebygge at det sker igen. Multi-Mam Balm er baseret på udvalgte olier som hjælper huden med at gendanne det beskyttende hudfedt som er blevet suttet bort ved amning.

Hvorfor får man besvær med brystvorterne?
Det meste besvær stammer fra en dårlig sutteteknik. Det er meget vigtigt, at brystvorten og området omkring ligger helt bagerst i babyens mund. Undgå at bruge produkter der fjerner det naturlige fedtlag som f.eks. sæbe og shampoo. Endelig kan infektion, eksem og en tendens til tør hud også forårsage besværet.

Hvis du har yderligere problemer eller spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Multi-Mam Balm
Average rating:  
 1 reviews
by Carol on Multi-Mam Balm

I just wanted to send a quick email to thank you for such an amazing product. There is absolutely no way that I could have continued to feed my daughter without the Multi-Mam Balm. I have recommended it in all of my breast feeding groups in Kildare, Ireland. Thank you so much.