Sådan virker det? - Multi-Mam DK


Sådan virker det?

Multi-Mam produkterne behandler og forebygger besvær ved amning og giver lindring ved tandfrembrud hos babyer.

Multi-Mam Kompresser og Multi-Mam BabyDent indeholder 2QR-komplex. 2QR-komplexet neutraliserer skadelige bakterier og skaber et plejende miljø og støtter kroppens naturlige helingsproces.

Multi-Mam Balm forebygger og genopbygger bristet/revnet hud.

Dette milde og effektive produkt vil give dig og din baby den bedste start ved at lindre de besvær der kan opstå ved amning. Det er meget afgørende for mange kvinders beslutning om at stoppe amningen tidligere end det ellers ville være tilfældet.

Amning

Multi-Mam Kompresser er enkeltpakkede kompressere som giver en umiddelbar lindring af besvær ved amning. De er plejende og skaber et fugtigt miljø, forebygger infektion og blødgør huden omkring brystvorterne.

Multi-Mam Balm indeholder planteolier, sheasmør og Peg 8 bivoks som erstatter og tilfører et naturligt fedt der ligner det der i forvejen er på brystvorten. Det forebygger revner og holder huden blød, smidig og sund.

Tandfrembrud

Vi ved, at perioden med tandfrembrud kan være vanskelig så vi tilbyder også den plejende Multi-Mam BabyDent i serien for at hjælpe babyen gennem det ubehagelige og ofte stressede periode.

Multi-Mam BabyDent er også baseret på naturlige ingredienser. Det skaber en behageligt og beskyttende lag på babyens gummer og blødgør og lindrer ubehag.

Sikkerhed ved Multi-Mam produkter

Alle produkterne i Multi-Mam serien er helt uskadelige og må gerne sluges af barnet og behøver ikke at blive fjernet for amning. De ingredienser vi anvender er fra naturlige kilder og af den højeste kvalitet. De er klinisk testede og godkendt for deres effekt og sikkerhed.