Aktive ingredienser - Multi-Mam DK


Aktive ingredienser

Hovedingrediensen in Multi-Mam Kompresser og Multi-Mam BabyDent er 2QR-komplexet (udtales “to cure”). Denne naturlige, plantebaserede ingrediens neutraliserer skadelige bakterier ved at blokere deres evne til at hæfte sig på hud og slimhinder. 2QR-komplexet støtter den naturlige heling og genopbygger den naturlige flora. 2QR komplexet har ingen bivirkninger.

Multi-Mam Balm er et plante baseret alternativ til lanolin. Det indeholder planteolier som erstatter hudens fedt som langsomt forsvinder ved amning. Det er en optimal beskyttelse af brystvorterne.

Hvad er 2QR-komplexet?

En af vore hovedingredienser er det verdenspatenterede 2QR-komplex. Dette komplex er en kombination af højt oprensede planteudtræk der molekylær filtreres og dermed danner polysakkarider.

2QR-komplexet neutraliserer skadelige bakterier og forebygger infektioner (brystbetændelse). Det har en unik evne til at blokere skadelige bakterier fra at hæfte sig til menneskeligt væv. 2QR-komplexet støtter også den naturlige helingsproces og genopbygger vævets naturlige balance.Andre ingredienser i vore produkter er plejende og fugtende planteolier.

Produkterne giver umiddelbar lindring og virker ved at neutralisere skadelige bakterier, skabe et plejende miljø og støtte den naturlige helingsproces. Lær mere omkring hvordan Multi-Mam produkterne virker og hvilken effekt de har (link).