Hvorfor bruge Multi-Mam? - Multi-Mam DK


Hvorfor bruge Multi-Mam?

Den innovative serie af Multi-Mam håndkøbsprodukter kan hjælpe både mødre og børn. Produkterne forebygger og behandler besvær med brystvorterne før og under amningen og produkterne er specielt udviklet til at hjælpe ved tandfrembrud hos babyer.

Multi-Mam håndkøbsprodukter: Problemer og løsninger

Det ideelle er, at du føler dig tryg og afslappet når du ammer dit barn. Men det er ret almindeligt at opleve ubehag som kan påvirke dit humør. F.eks. hvis barnet er lagt forkert til brystet kan det forårsage, at brystvorten revner, bliver øm og i nogle tilfælde kan det føre til infektion. Det kan ødelægge oplevelsen og det kan være nødvendigt at stoppe amningen før end planlagt.

Det kan være meget ubehageligt for barnet at få tænder. Ubehaget kan variere fra hævede gummer, urolig søvn og irritabilitet til diarré. Det er derfor vigtigt at minimere dette ubehag.

Multi-Mam serien består af Multi-Mam Kompresser, Multi-Mam Balm og Multi-Mam BabyDent. Naturlige og effektive og produkterne kan købes som håndkøbsprodukter på apoteket.

Naturlige ingredienser

De naturlige ingredienser der er anvendt i vore produkter det plantebaserede, bio-aktive 2QR-komplex.Hvordan virker de?

Multi-Mam Kompresser og Balm behandler og forebygger besværligheder ved amning. Kompresserne giver umiddelbar lindring, neutraliserer skadelige bakterier og støtter den naturlige helingsproces. Multi-Mam Balm beskytter brystvorterne under amningen og forebygger revner. Multi-Mam BabyDent afhjælper babyens ubehag ved tandfrembrud.