Kejserinden - tandfrembrud hos de små - Multi-Mam DK

Tandfrembrud hos de små

Af Kejserinden.dk

Når tænderne kommer…
Hjemme hos os kæmper vi i øjeblikket med de sidste tænder, som er på vej frem. Tidligere har det egentlig ikke været så slemt (udover at tænderne selvfølgelig kommer i selskab med en masse savl – bvdr). Men nu, da de sidste tænder er på vej frem, og vores lille datter, som nu er rundet de 20 mdr., er blevet noget mere bevidst (og bestemt!), er det sidste tandfrembrud altså lidt af en kamp.

Desværre har det der med bide- og tyggeringe aldrig rigtig været interessant. Lidt is kan heldigvis altid glide ned og hjælper da også.. i en halv times tid. Og så har vi problemet igen.

Multi-Mam to the rescue
Men men men.. Der er råd at hente. Heldigvis har vi, hjemme hos os, opdaget den fantastiske gel Babydent fra Multi-Mam, som lindrer ved tandfrembrud. Anede slet ikke at der fandtes sådan noget – genial opfindelse! Derfor MÅ jeg altså bare dele tippet med alle jer derude.

Babydent er en gel, som smøres på tandfrembruddet eller tandkødet med en lille blød tandbørste. Gelen er både naturlig, sikker og helt ufarlig at sluge. Den er sukkerfri, neutral i smagen og specielt udviklet til tandfrembud hos børn og babyer. Den kan derfor også bruges til de helt små.

Det bedste af det hele er, at den virker med det samme!

Herhjemme er vi super glade for Babydent som, efter min overbevisning, bør være en fast del af enhver mors “emergency-kit”. Du finder den hos Med24.dk, hvor du forøvrigt også kan finde de andre gode produkter fra Multi-Mam serien.