Kejserinden - amning er ikke let - Multi-Mam DK

Amning er ikke let

Af Kejserinden.dk

Amning er ikke så nemt, som det måske for nogle kan se ud. Derfor er det helt klart en god idé at være forberedt fra start. Da jeg ammede min lille pige kæmpede jeg meget med ømhed, tendens til betændelse og rifter – noget som måske helt kunne have været udelukket eller forhindret. Dengang kendte jeg ikke til produkterne fra Multi-Mam, men skulle jeg nogensinde amme igen, ville jeg helt sikkert sørge for at fylde skabet op med Multi-Mam (better be safe than sorry!).

Multi-Mam Balm
En velfungerende amning betyder alt og danner grundlaget for den bedste start på livet. Og det kan balmen fra Multi-Mam hjælpe med at opnå. Balmen er naturlig beskyttelse, den fugter samt forebygger rifter og tørre brystvorter under amning. Balmen er baseret på udvalgte vegetabilske olier og rent bivoks og så er den helt uden konserveringmidler, parfume, stærke kemikalier eller animalske ingredienser. Balmen er neutral og naturlig, let at bruge og skal ikke fjernes inden amning. Du finder den her hos Med24.dk, hvor du i øvrigt kan få en gratis prøve.

Multi-Mam Kompresser
Kompresseren fra Multi-Mam er specielt udviklet til hurtig lindring af ømme og sårfyldte brystvorter. Kompresseren forebygger hævelse, infektion og vabler. Kompresseren er imprægneret med bioaktiv gel, som neutraliserer skadelige mikroorganismer på en sikker og helt naturlig måde. Det unikke ved kompresseren er, at den ikke behøver at blive fjernet før amning. Kompresseren kan bruges i alt imellem 10-60 min. og kan anvendes så ofte, det behøves. Kompresseren kan også fås hos Med24.dk.